Top
spoelbak-rvs

Spoelbakken en spoelunits voor de keuken bij Keukenbladen.nl

Talloze mogelijkheden en grote keuze aan spoelbakken en spoelunits, die ook nog eens  functioneel  zijn met een uitgesproken gevoel voor design.

Niets wordt er na de kraan vaker gebruikt in de keuken dan de spoelbak. Het is dus zeker de moeite waard om u eerst eens goed uitgebreid te oriënteren in de wereld van spoelbakken en spoelunits, want de ene spoelbak is absoluut de andere niet.

De vele mogelijkheden en variaties van spoelbakken

Ronde of vierkante spoelbakken. Enkele, dubbele of zelfs een 'anderhalfje'. Met of zonder afdruipblad, snijplank of inzetvergiet. Er is keuze te over, ook in materiaal. Er zijn talloze spoelbakken verkrijgbaar. Elk met z’n eigen praktische functies of gewoon met een mooi design. Maar het belangrijkste is natuurlijk: past de spoelbak wel bij of in het werkblad? Allemaal vragen die bovenkomen tijdens het uitzoeken van een nieuwe keuken. Begin daarom met een stappenplan alvorens de keuken gekozen en geplaatst wordt.

De meest bekende producenten van spoelbakken zijn:

REGINOX rvs spoelunits en spoelbakken

 

 

Reginox speelt oplettend in op bestaande en nieuwe wensen van de consument en van haar marktpartners. Het resultaat is een eigentijds en succesvol progamma van spoelunits, wastafels, werk- en aanrechtbladen, waarmee Reginox wereldwijd een merk van werelds kaliber is. Een bezoek aan de website van Reginox is zeker de moeite waard.
Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat het eigenlijke hart van keukens de spoelunit is? Bij 60 procent van alles wat u doet in uw keuken gebruikt u de spoelunit. Dat is waarschijnlijk meer dan welk ander apparaat in de keuken dan ook. De handen wassen, groentes afspoelen, de vuile vaat afspoelen, afwassen: elke dag wordt uw spoelunit intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk dat de unit is gemaakt van sterke, duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast moet u uw keukenspoelunit ook eenvoudig kunnen reinigen en onderhouden. En natuurlijk wilt u dat de unit heel mooi in uw keuken past. Wat uw stijl, smaak of voorkeur ook is: Reginox spoelbakken bieden altijd een perfect passende oplossing voor u. Reginox behoort tot de Nederlands toonaangevende producenten van roestvrijstalen spoelunits.

Reginox Spoelbak of spoelunit: het hart van uw keuken

spoelbak rvs

FRANKE spoelbakken en spoelunits


 

 

Franke heeft een jarenlange ervaring in de productie van spoelbakken en spoelunits en staat in de markt bekend om haar hoge kwaliteitsnormen en topklasse producten, die leverbaar zijn in vele verschillende modellen en maten. Bij Franke kunt u vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit en een garantie van 10 jaar op productiefouten.

Franke spoelbakken en spoelunits bieden dagelijks veel gemak. Als het nu gaat om het vullen van een emmer, het wassen van handen, het zetten van koffie of het voorbereiden van maaltijden. Voor elke keuken of behoefte is er een passende spoelbak oplossing in het ruime assortiment.

Een ruime keuze in vorm en variatie bij Franke spoelbakken

spoelbak caressi

BLANCO multifunctionele spoeltafels

 

 

De spoeltafel is vandaag de dag meer dan alleen een plek om vaat te wassen. We spenderen meer dan 60% van de tijd aan de spoeltafel. Het is daarom essentieel dat deze voorzien is om een aantal handelingen tegelijk uit te voeren. Wassen en (voor)bereiden van voedsel moeten samen kunnen gaan en vergemakkelijkt worden, zodat men later meer tijd met de familie kan doorbrengen. Blanco heeft een multifunctionele spoeltafel ontwikkelt, dat perfect bij elkaar past wat betreft concept, kleur, materiaal en superieure kwaliteit om het werk in de keuken efficiënter en comfortabeler te maken met een maximum aan bedieningscomfort. Blanco biedt meer dan individuele oplossingen - spoeltafels van een eigen klasse. Al meer dan 75 jaar ontwerpt Blanco innovatieve oplossingen voor al de problemen rondom de belangrijkste plaats in de keuken.

Topklasse – het vernieuwde AXen-concept van BLANCO

Spoelbak